SERVICE AUTO sector 2 BucurestiCele mai frecvente simptome ale unui ambreiaj defectuos sunt: vibratii la apasarea pedalei de ambreiaj sau vehiculul nu reuseste sa se puna in miscare, dificultate la schimbarea treptelor de viteza, schimbarea cursei pedalei de ambreiaj, huruit, cloncanit, scartait, miros de ferodou incins, "engine light" aprinsa in bord.
Este recomandata o vizita la un service auto specializat in cazul in care apare unul dintre semnalmentele enumerate mai sus.

Schimb ulei transmisie

Schimb ulei transmisie pentru cutii de viteze manuale sau automate cu convertizor de cuplu, CVT sau DCT.

Constatare mecanică

Verificarea mecanica a vehiculului din bara in bara; identificarea deficientelor si comunicarea acestora clientului in format electronic numit Check 360.

Service Directie și Suspensie

Inspectia si verificarea uzurii si jocurilor pronuntate la toate componentele sistemului de directie si suspensie.

Service frâne

Intretinerea si reparatia sistemului de franare compus din pompa lichid de frana, tubulatura si racorduri, elementele de actionare si frictiune.

Service AC auto

Reparatia si intretinerea sistemului de aer conditionat si a sistemului de ventilatie habitaclu.

Revizie motor

Revizia Motor consta in inlocuirea uleiului in motor si a filtrului de ulei, filtrelor de aer, polen si combustibil, dupa caz.

Revizie periodica

Revizie tehnica pentru toate marcile de vehicule (inclusiv autoutilitare si SUV) sub 3.5 tone.

Încarcare freon

PitCar recomanda verificarea anuala a presiunii in sistemul de Aer Conditionat al vehiculului sau ori de cate ori apare o deficienta in functionarea acestuia.

Reglare faruri

Reglaj faruri pentru maxima vizibilitate pe timp de noapte.

Inlocuire kit distributie

Diagnosticare si inlocuire kit de distributie: curea, rola intinzatoare, garnituri etansare plus scripeti, pompa si termostat apa (dupa caz).

Inlocuire kit ambreiaj

Diagnoza si reparatia ambreiajului uscat, de frictiune, la vehicule sub 3.5 tone echipate cu cutie de viteze manuala.


Audi . Aston Martin . Alfa Romeo . BMW . Cadillac . Chevrolet . Chrysler . Dacia . Daewoo . Daihatsu . Dodge . Ferrari . Fiat . Ford . Honda . Hyundai . Jaguar . Jeep . Kia . Lamborghini . Lancia . Land Rover . Lexus . Maserati . Mazda . Mercedes . MG . Mini . Mitsubishi . Nissan . Peugeot . Porsche . Renault . Rolls Royce . Rover . Saab . Seat . Skoda . Smart . Ssangyong . Subaru . Suzuki . Toyota . Opel . Volvo . VOLKSWAGEN

1. INLOCUIRE KIT AMBREIAJ SECTOR 2

PitCar ofera servicii de diagnoza si reparatii a ambreiajelor uscate pentru vehicule sub 3.5 tone echipate cu cutie de viteze manuala.
Serviciile includ inspectia si schimbarea pieselor uzate cum ar fi discul de ambreiaj, placa de presiune, volanta, rulment de presiune.
Trebuie precizat ca lucrarile de reparatie ale ambreiajului se fac numai cu piese noi achizitionate de PitCar. Nu se accepta piese secondhand sau piesele clientului pentru a evita orice nepotrivire si/sau blocarea elevatorului.

2. PREȚURI INLOCUIRE KIT AMBREIAJReparatia ambreiajului este una dintre cele mai costisitoare interventii, din fericire aceasta nu este frecventa, in general la intervale de 80-100 mii de km parcursi (vehicule cu cutie de viteze manuala).
Consilierii si tehnicienii PitCar va pot asista in diagnosticarea corecta a defectiunilor sau/si a uzurii pieselor de inlocuit.
Ca urmare a unei solicitari insotita de copia talonului de inmatriculare, Consilierii PitCar pregatesc si transmit clientului oferta de pret completa ce include piese de schimb si manopera. Oferta de pret se transmite prin email sau WhatsApp, niciodata telefonic.
[Vezi politica noastra de PRETURI INLOCUIRE KIT AMBREIAJ, 100% transparenta!]

3. GALERIA FOTO INLOCUIRE KIT AMBREIAJ PITCAR

[+2 imagini]

4. Recomandari INLOCUIRE KIT AMBREIAJ de catre clienti

Gabriel Șaramet, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"Super! Nota 10. (6 februarie 2021,", prin Google)

[Descopera peste 1.550 de recomandari 100% reale, despre PITCAR - INLOCUIRE KIT AMBREIAJ]

6. Iata si de ce! Vezi cum lucreaza mecanicii auto PitCar, in serviciul INLOCUIRE KIT AMBREIAJ!


7. IAR LOCUL DUMNEAVOASTRĂ DE TOP ESTE AICI!... CÂND MAȘINA ESTE LA INLOCUIRE KIT AMBREIAJ

PROGRAMEAZA-TE ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare