INLOCUIRE KIT DISTRIBUTIE sector 2 BucurestiFabricantii de vehicule recomanda numarul de kilometrii parcursi dupa care kit-ului de distributie trebuie inlocuit; iar in cazul in care nu este specificat in cartea tehnica, este recomandabil ca inlocuirea preventiva sa se faca la 120,000 km sau la maximum 6 ani in cazul rulajelor sub 20,000 km anual.
Pitcar presteaza toate serviciile din gama SERVICE AUTO, dintre care amintim in plus:
Schimb ulei transmisie, Constatare mecanică, Service Directie și Suspensie, Service frâne, Service AC auto, Revizie motor, Revizie periodica, Încarcare freon, Reglare faruri, Inlocuire kit ambreiaj, etc.
[+ alte recomandari in SERVICE AUTO în București]

1. INLOCUIRE KIT DISTRIBUTIE SECTOR 2 + SERVICE AUTO

Sincronizarea corecta a axei cu came, supapelor si pistoanelor motorului este realizata cu ajutorul componentelor distributiei; de aceea, distributia devine extrem de imprtanta pentru o buna functionare si longevitate a motorului. I general kit-ul de distributie este compus dintr-o curea de distributie (sau lant), scripeti de ghidaj si tensionare, rola de tensionare, garnituri de etansare. Poate fi necesar ca odata cu inlocuirea distributiei sa se inlocuiasca si pompa de apa, dar decizia va apartine.
In afara de inlocuirea preventiva a kit-ului de distributie acesta trebuie inlocuit imediat ce motorul prezinta zgomote specifice la relanti, da rateuri, cresterea subita a cantitatii de fum evacuate, perderi pronuntate de ulei in zona distributiei, pierdere partiala a puterii motorului. Este subinteles ca in astfel de situatii prezentarea la un service auto specializat este absolut necesara si urgenta.
[Detalii despre SERVICE AUTO IN SECTOR 2]

2. PREȚURI INLOCUIRE KIT DISTRIBUTIE & SERVICE AUTOConsilierii PitCar va pot asista cu identificarea kit-ului de distributie necesar in baza unei copii dupa talonul vehiculului dumneavoastra. Programarea pentru inlocuirea kit-ului de distributie se finalizeaza numai dupa ce clientul aproba oferta de pret primita in format electronic (email sau WhatsApp).

Costul lucrarilor de distributie motor variaza atat in functie de marca si tipul vehiculului cat si a pieselor de schimb folosite. Nu ezitati sa ne contactati pentru clarificari sau intrebari suplimentare.
[Vezi politica noastră de PRETURI SERVICE AUTO, 100% transparentă!]

3. De ce INLOCUIRE KIT DISTRIBUTIE Pitcar este recomandat in Bucuresti, sector2?

FRANCESCA CRISTINA ALMAŞI, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"O surpriza placuta! Cu siguranta ma voi intoarce si cu alta ocazie. (6 februarie 2021,", prin Google)

[Peste 1.500 de aprecieri recomanda INLOCUIRE KIT DISTRIBUTIE PITCAR]

4. Iata si de ce! Vezi cum lucreaza mecanicii auto PitCar, in serviciul INLOCUIRE KIT DISTRIBUTIE!


5. ...IAR LOCUL DUMNEAVOASTRA DE TOP ESTE AICI!... CAT TIMP MASINA ESTE LA INLOCUIRE KIT DISTRIBUTIE

PROGRAMEAZA-TE ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare