SERVICE AC AUTO sector 2 BucurestiPitCar ofera sevicii profesionale de verificare si reparatii a sistemului de aer conditionat si a celui de ventilatie interioara.
Stiati ca si sistemul de aer conditionat necesita intretinere pentru o performanta optima? Vestea buna este ca de fapt vorbim de o auto-intretinere care nu necesita o vizita la mecanic.

Pentru mentinerea presiunii in instalatia de AC porniti cel putin odata pe sapatamana AC-ul pentru 15 minute; setati ventilatorul la turatie maxima si temperatura la valoare minima.

Folositi AC-ul cu optiunea de dezghetare (defrost) a parbrizului pentru a combate umiditatea excesiva in habitaclu ce incurajaza dezvoltarea mucegaiului, si ca urmare a mirosului neplacut.
Pitcar presteaza toate serviciile din gama SERVICE AUTO, dintre care amintim in plus:
Schimb ulei transmisie, Constatare mecanică, Service Directie și Suspensie, Service frâne, Revizie motor, Revizie periodica, Încarcare freon, Reglare faruri, Inlocuire kit distributie, Inlocuire kit ambreiaj, etc.
[+ alte recomandari in SERVICE AUTO în București]

1. SERVICE AC AUTO SECTOR 2 + SERVICE AUTO

PitCar ofera servicii profesionale de reparatie a sistemului de Aer Conditionat si Ventilatie cu doua echipamente moderne de recuperare si incarcare cu freon.

Pornind de la faptul ca freonul este daunator stratului de ozon, este necesar ca orice golire/incarcare a sistemului AC sa fie facuta de catre un tehnician certificat pentru a evita scapari de freon in atmosfera.

Pentru a mentine sistemul AC in parametri optimi de functionare PitCar recomanda reimprospatarea agentului de racire si a uleiului pentru compresor la fiecare doi ani, iar anual verificarea presiunii si completarea cu freon (daca-i necesar).

Nu uitati : chiar si in sezonul rece sistemul AC trebuie folosit pentru a ajuta cu dezaburirea parbrizului si geamurilor laterale.
In conditii de umiditate exterioara crescuta, sistemul AC reduce excesul de umiditate din aerul ce ajunge in habitaclu prin sistemul de ventilatie.
Pentru orice clarificari referitoare la sistemul AC si ventilatie va invitam sa contactati unul dintre consilierii PitCar.
[Detalii despre SERVICE AUTO IN SECTOR 2]

2. PREȚURI SERVICE AC AUTO & SERVICE AUTOIn conformitate cu cerintele pentru protectia mediului PitCar nu incarca cu freon instalatiile deficiente ce prezinta pierderi.

PitCar insa, poate ajuta cu identificarea si remedierea pierderilor de freon inainte de incarcarea in deplina siguranta a instalatiei AC.

In ceea ce priveste costul serviciilor AC si ventilatie acestea sunt determinate de costul freonului si a eventualeor piese de schimb care difera in functie de vehicul.

Consilierii PitCar sunt instruiti si calificati sa va furnizeze cele mai competitive oferte de pret via email sau WhatsApp.
[Vezi politica noastră de PRETURI SERVICE AUTO, 100% transparentă!]

3. De ce SERVICE AC AUTO Pitcar este recomandat in Bucuresti, sector2?

Madalin BADEA, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"Timpul de asteptare foarte mic - mai ales cu programare, spatiul destinat clientilor la etaj cu panorama direct in service, calitatea lucrarilor - garantate cu certificat de garatie, preturile afisate chiar de la intrare in atelier, ma fac sa revin de cate ori este necesar, sau pentru verificare de rutina. Recomand!!! (ianuarie 2021", prin Google)

[Peste 1.500 de aprecieri recomanda SERVICE AC AUTO PITCAR]

4. Iata si de ce! Vezi cum lucreaza mecanicii auto PitCar, in serviciul de SERVICE AUTO!


5. ...IAR LOCUL DUMNEAVOASTRA DE TOP ESTE AICI!... CAT TIMP MASINA ESTE LA SERVICE AC AUTO

PROGRAMEAZA-TE ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare