SERVICE FRâNE sector 2 BucurestiNecesitatea inlocuirii elementelor de frictiune ale sistemului de franare este conditionat in mare masura de stilul de condus (agresiv - cu franari bruste si repetate sau preventiv - pastrarea distantei de siguranta fata de vehiculul din fata); condusul preponderent in comunitati urbane aglomerate sau pe autostrada; calitatea discurilor si placutelor de frana cu care vehiculul este echipat.

Intretinerea sistemului de franare se refera la verificarea periodica a nivelului lichidului de frana si completarea acestuia cand este sub nivel, precum si curatarea/degriparea cilindrilor receptori, sabotilor, pistonaselor, cablu frana de mana, dupa caz si/sau modelul vehiculului.
Pitcar presteaza toate serviciile din gama SERVICE AUTO, dintre care amintim in plus:
Schimb ulei transmisie, Constatare mecanică, Service Directie și Suspensie, Service AC auto, Revizie motor, Revizie periodica, Încarcare freon, Reglare faruri, Inlocuire kit distributie, Inlocuire kit ambreiaj, etc.
[+ alte recomandari in SERVICE AUTO în București]

1. SERVICE FRâNE SECTOR 2 + SERVICE AUTO

Vehiculele moderne sunt dotate cu un sistem computerizat ce asista printre altele si cu starea sistemului de franare "Brake Status". La aprinderea lampii de bord destinata franelor va fi necesara o vizita la un service auto specializat.
PitCar va ofera servicii profesionale complete de intretinere si reparatii ale sistemului de franare.

Piesele necesare reparatiilor sunt achizitionate de catre consilierii PitCar in urma unui necesar recomandat de tehnician si aprobat de client. PitCar nu recomanda clientilor sa achizitioneze singuri piese de schimb, deoarece pot aparea nepotriviri care ar provoca blocarea elevatorului pe care-i suspendat vehiculul.

PitCar colaboreaza cu cei mai dotati si experimentati furnizori de piese de schimb auto, astfel ca orice solicitare (inclusiv piese originale) este satisfacuta in timpul cel mai scurt. Trebuie precizat ca PitCar nu utilizeaza si nu monteaza piese secondhand indiferent care ar fi motivul invocat de client.
[Detalii despre SERVICE AUTO IN SECTOR 2]

[+10 imagini]

2. PREȚURI SERVICE FRâNE & SERVICE AUTOCa si in cazul altor sisteme, costul reparatiilor sistemului de franare variaza in functie de marca vehiculului si calitatea pieselor selectionate (cele originale fiind considerabil mai scumpe).
Oferta de pret ce cuprinde piese, manopera si consumabile (kit) este prezentata clientului fie prin email fie WhatsApp, dar niciodata telefonic.
[Vezi politica noastră de PRETURI SERVICE AUTO, 100% transparentă!]

3. De ce SERVICE FRâNE Pitcar este recomandat in Bucuresti, sector2?

Mihai Cozma, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"Am achizitionat 4 anvelope de la ei, le-am si montat tot la ei... totul bine si frumos. Baiatul care s-a ocupat de schimb mi-a sugerat ca ar fi bine sa schimb placutele pe spate la masina, placute pe care le-am si comandat pe un site cat timp schimba cauciucurile. Astazi am sunat pentru o programare in vederea schimbului de placute spate si domnisoara Gabriela mi-a comunicat ca acesta serviciu ma costa 350 RON in conditiile in care ieri am factura achitata a fost de 1250 ron si le-am comunicat ca voi reveni strict pentru schimbul de placute. Ori domnisoara este noua si inca nu stie tarifele, ori am fost informat cu rea credinta pentru a nu bloca un stand pentru o operatiune simpla si care nu ar aduce incasari substantiale. Ideea este ca am fost contactat imediat de catre manager care si-a cerut scuze pentru eroarea colegei si am fost invitat in service pentru schimbul de placute. Asa se pastreaza un client fidel. Multumesc! (decembrie 2020", prin Google)

[Peste 1.500 de aprecieri recomanda SERVICE FRâNE PITCAR]

4. Iata si de ce! Vezi cum lucreaza mecanicii auto PitCar, in serviciul de SERVICE AUTO!


5. ...IAR LOCUL DUMNEAVOASTRA DE TOP ESTE AICI!... CAT TIMP MASINA ESTE LA SERVICE FRâNE

PROGRAMEAZA-TE ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare