SCHIMB ULEI TRANSMISIE sector 2 BucurestiPitCar presteaza servicii de intretinere si schimb ulei transmisie atat pentru cutiile de viteze manuale cat si automate cu convertizor de cuplu, cele cu variatie continua (CVT) sau ambreiaj dublu (DCT).

Daca la cutiile de viteze manuale schimbul de ulei se face prin drenaj gravitational, la cele automate se face cu ajutorul echipamentului MotulEvo ATM 0915 cu dublu rol - curatarea interioara a cutiei de viteze si a componentelor acesteia (flush) si inlocuirea fluidelor de transmisie.

In parteneriat cu Motul, PitCar foloseste o gama larga de fluide pentru transmisie cu capabilitati deosebite la schimbari usoare a treptelor de viteza la temperaturi scazute complementate de inalta durabilitate la temperaturi inalte si protectie impotriva coroziunii. Motul Transmission Clean este agentul de curatire folosit inaintea schimbului de ulei, acesta inlaturand usor depunerile si contaminarile din cutie fara a lasa reziduuri si garantand o utilizare eficienta.
Pitcar presteaza toate serviciile din gama SERVICE AUTO, dintre care amintim in plus:
Constatare mecanică, Service Directie și Suspensie, Service frâne, Service AC auto, Revizie motor, Revizie periodica, Încarcare freon, Reglare faruri, Inlocuire kit distributie, Inlocuire kit ambreiaj, etc.
[+ alte recomandari in SERVICE AUTO în București]

1. SCHIMB ULEI TRANSMISIE SECTOR 2 + SERVICE AUTO

Majoritatea fabricantilor de cutii de viteze manuale recomanda schimbarea uleiului la intervale regulate cuprinse intre 50000 si 100000 km. Frecarile produse de pinioane, rulmenti, axe, incalzesc uleiul in cutie; aditivii acestuia isi pierd din proprietati aparand contaminarea uleiului iar componentele cutiei se uzeaza. Neschimbarea uleiului la intervalele prestabilite conduce la aparitia zgomotelor, schimbari de treapta cu dificultate, deci scurtarea duratei de viata a componentelor cutiei.

Cutia de viteze automata este ceva mai pretentioasa in ceea ce priveste intretinerea dar ofera comfort sporit la condus; totodata este cea mai scumpa componenta ale unui vehicul dupa motor, deci merita o atentie sporita pentru a-i prelungi durata de functionare in conditii optime.

Indiferent de recomandarile fabricantilor sau marca uleiului folosit, uleiul cutiilor de viteze automate ar trebui schimbat la 50000 km sau 30 luni. Avantajul folosirii unui extractor specializat este ca 80-95% din uleiul vechi poate fi schimbat, in timp ce prin metoda traditionala a scurgerii libere numai 30-40% din ulei se inlocuieste.
[Detalii despre SERVICE AUTO IN SECTOR 2]

[+9 imagini]

2. PREȚURI SCHIMB ULEI TRANSMISIE & SERVICE AUTOCosturile de intretinere si schimb ulei al cutiei de viteze depind de marca si modelul vehiculului, de tipul transmisiei, valoarea uleiului si a agentului de curatire.

Consilierii PitCar va prezinta o oferta detaliata, fara obligatii, ce cuprinde lubrifiantii folositi si manopera aferenta. Contactati-ne pentru orice intrebari sau solicitari veti avea.
[Vezi politica noastră de PRETURI SERVICE AUTO, 100% transparentă!]

3. De ce SCHIMB ULEI TRANSMISIE Pitcar este recomandat in Bucuresti, sector2?

Radu Chirila, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"Servicii de calitate, fara pacaleli ca alte service-uri, seriozitate, promptitudine, numai cuvinte de lauda! Merita sa veniti sa va rezolvati problemele. (decembrie 2020", prin Google)

[Peste 1.500 de aprecieri recomanda SCHIMB ULEI TRANSMISIE PITCAR]

4. Iata si de ce! Vezi cum lucreaza mecanicii auto PitCar, in serviciul de SERVICE AUTO!


5. ...IAR LOCUL DUMNEAVOASTRA DE TOP ESTE AICI!... CAT TIMP MASINA ESTE LA SCHIMB ULEI TRANSMISIE

PROGRAMEAZA-TE ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare