INLOCUIRE KIT AMBREIAJ sector 2 BucurestiCele mai frecvente simptome ale unui ambreiaj defectuos sunt: vibratii la apasarea pedalei de ambreiaj sau vehiculul nu reuseste sa se puna in miscare, dificultate la schimbarea treptelor de viteza, schimbarea cursei pedalei de ambreiaj, huruit, cloncanit, scartait, miros de ferodou incins, "engine light" aprinsa in bord.
Este recomandata o vizita la un service auto specializat in cazul in care apare unul dintre semnalmentele enumerate mai sus.
Pitcar presteaza toate serviciile din gama SERVICE AUTO, dintre care amintim in plus:
Schimb ulei transmisie, Constatare mecanică, Service Directie și Suspensie, Service frâne, Service AC auto, Revizie motor, Revizie periodica, Încarcare freon, Reglare faruri, Inlocuire kit distributie, etc.
[+ alte recomandari in SERVICE AUTO în București]

1. INLOCUIRE KIT AMBREIAJ SECTOR 2 + SERVICE AUTO

PitCar ofera servicii de diagnoza si reparatii a ambreiajelor uscate pentru vehicule sub 3.5 tone echipate cu cutie de viteze manuala.
Serviciile includ inspectia si schimbarea pieselor uzate cum ar fi discul de ambreiaj, placa de presiune, volanta, rulment de presiune.
Trebuie precizat ca lucrarile de reparatie ale ambreiajului se fac numai cu piese noi achizitionate de PitCar. Nu se accepta piese secondhand sau piesele clientului pentru a evita orice nepotrivire si/sau blocarea elevatorului.
[Detalii despre SERVICE AUTO IN SECTOR 2]

2. PREȚURI INLOCUIRE KIT AMBREIAJ & SERVICE AUTOReparatia ambreiajului este una dintre cele mai costisitoare interventii, din fericire aceasta nu este frecventa, in general la intervale de 80-100 mii de km parcursi (vehicule cu cutie de viteze manuala).
Consilierii si tehnicienii PitCar va pot asista in diagnosticarea corecta a defectiunilor sau/si a uzurii pieselor de inlocuit.
Ca urmare a unei solicitari insotita de copia talonului de inmatriculare, Consilierii PitCar pregatesc si transmit clientului oferta de pret completa ce include piese de schimb si manopera. Oferta de pret se transmite prin email sau WhatsApp, niciodata telefonic.
[Vezi politica noastră de PRETURI SERVICE AUTO, 100% transparentă!]

3. De ce INLOCUIRE KIT AMBREIAJ Pitcar este recomandat in Bucuresti, sector2?

Gabriel Șaramet, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"Super! Nota 10. (6 februarie 2021,", prin Google)

[Peste 1.500 de aprecieri recomanda INLOCUIRE KIT AMBREIAJ PITCAR]

4. Iata si de ce! Vezi cum lucreaza mecanicii auto PitCar, in serviciul INLOCUIRE KIT AMBREIAJ!


5. ...IAR LOCUL DUMNEAVOASTRA DE TOP ESTE AICI!... CAT TIMP MASINA ESTE LA INLOCUIRE KIT AMBREIAJ

PROGRAMEAZA-TE ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare