Hotel Anvelope Bucuresti

Locul anvelopelor nu este la tine in casa!
PASTREAZA SPATIUL PENTRU LUCRURILE CU ADEVARAT IMPORTANTE
PENTRU TINE SI FAMILIA TA! GAZDUIESTE CAUCIUCURILE IN HOTELUL DE ANVELOPE DE LA PITCAR SERVICE!

Depozitarea anvelopelor se poate dovedi destul de greu de realizat, mai ales daca locuiti la bloc si nu dispuneti de un garaj destul de incapator. In acelasi timp, anvelopele au nevoie de o protectie sporita, atat in perioada sezonului cald, cat mai ales in perioada sezonului rece, cand temperaturile scad foarte mult.

Si cum fiecare sofer este obligat legal sa utilizeze doua seturi de cauciucuri in fiecare an, acest lucru inseamna ca unul dintre acestea va avea intotdeauna nevoie de un spatiu de depozitare adecvat.

VA OFERIM UN HOTEL DE ANVELOPE, O SOLUTIE DE DEPOZITARE PUSA LA DISPOZITIA TUTUROR SOFERILOR DIN BUCURESTI SI DIN IMPREJURIMI.

DEPOZITARE – GAZDUIRE ANVELOPE

Solutia noastra se poate dovedi a fi una perfecta pentru a rezolva aceasta problema, centrul de colectare si depozitare al anvelopelor fiind special conceput pentru a combate aceasta problema extrem de serioasa pe care o intampina soferii.
Fiind special conceput pentru a oferi posibilitatea posesorilor de autoturisme sa isi depoziteze in deplina siguranta anvelopele, acest hotel nu face nimic altceva decat sa intruneasca toate conditiile de depozitare.
Astfel, ferite de lumina puternica din perioada sezonului cald dar si de umezeala si inghetul specifice sezonului rece, anvelopele isi vor pastra caracteristicile si vor putea fi utilizate cu usurinta si anul urmator.

hotel anvelope bucuresti

Alte Servicii

Mecanica

Echipa profesionista si echipamente moderne

Service roti

Suntem cunoscuti si ca specialisti in anvelope

Vanzari Anvelope si Jante

Colectii noi de la producatori de top

PROGRAMEAZA-TE ACUM!

*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-20:00 si sambata de la 08:00-16:00.
Captcha