SERVICE ROTI sector 2 BucurestiDaca ati ajuns pe aceasta pagina, probabil ca aveti nevoie de service roti pentru masina dvs; sunteti in locul potrivit. PitCar ofera servicii de inalta calitate cu garantie de 90 zile pentru lucrarile executate; technicienii acorda atentie la cele mai mici detalii indiferent tipul sau valoarea vehiculului.

Prezoanele sunt desfiletate cu grija pentru a nu ciobi sau zgaria janta, rotile sunt manipulate cu atentie pe standul de dejantare, iar strangerea finala a rotii pe vehicul este verificata cu cheia dinamomertica.

Mai jos sunt listate cateva dintre serviciile de roti PitCar.

Geometrie roți

PitCar foloseste un stand de geometrie Hunter HawkEye Elite 3D pentru reglarea unghiurilor de fuga, cadere si convergenta, pentru orice tip de vehicul sub 3.5 tone, indiferent anul de fabricatie.

Echilibrare roți

Echilibrarea rotilor este operatiunea prin care tehnicianul auto balanseaza masa ansamblului format de janta si anvelopa.

Indreptare jante

Solutii profesionale de reconditionare (indreptare, sudura, vopsire) a jentilor de otel sau aliaj.

Montare senzori presiune

PitCar inlocuieste senzori de presiune pentru vehiculele echipate cu sistem de monitorizare a presiunii anvelopelor TPMS (Tire Pressure Monitoring System).

Pachet complet roti

Din ce este compus pachetul complet de servicii roti? Acesta include demontare, dejantare, inlocuire valva, etansare, spalare, echilibrare, montare.

Vulcanizare

Vulcanizarea este reparatia anvelopei in cazul inteparii acesteia pe banda de rulare.


Audi . Aston Martin . Alfa Romeo . BMW . Cadillac . Chevrolet . Chrysler . Dacia . Daewoo . Daihatsu . Dodge . Ferrari . Fiat . Ford . Honda . Hyundai . Jaguar . Jeep . Kia . Lamborghini . Lancia . Land Rover . Lexus . Maserati . Mazda . Mercedes . MG . Mini . Mitsubishi . Nissan . Peugeot . Porsche . Renault . Rolls Royce . Rover . Saab . Seat . Skoda . Smart . Ssangyong . Subaru . Suzuki . Toyota . Opel . Volvo . VOLKSWAGEN

1. SERVICE ROTI SECTOR 2

Specialisti in roti - asa ne califica clientii fideli PitCar. Echipa de vanzari va ajuta cu profesionalism si pasiune in selectarea celor mai portivite anvelope in functie de sezon, profil/design, aderenta la suparafata de rulare, nivel de zgomot si consum de carburant. Deasemenea janta ideala pentru vehiculul dvs atat din punct de vedere estetic cat si functional poate fi sugerata din larga gama de jenti auto comercializate de PitCar.

Echipamentele de inalta precizie pentru dejantare si echilibrare Hunter Elite permit tehnicienilor PitCar lucrari de maxima calitate in timpul cel mai scurt. Astfel ca, nicio roata care a trecut prin procesul complet de dejantare anvelpa, reparatie janta (daca-i necesar), montare si etansare anvelopa pe janta, schimbat valva, echilibrare optimizata si spalare nu va prezenta nici cea mai mica bataie/vibratie.

Specialistii PitCar recomanda verificarea geometriei rotilor la fiecare schimb de anvelope - adica de doua ori pe an.
Deci, de la banala pana de cauciuc pana la echipari cu roti performante echipa PitCar va asteapta cu drag sa constatati nemijlocit cele declarate.

2. PREȚURI SERVICE ROțIIn ceea ce priveste pretul serviciilor de roti acesta este in principal diferentiat in functie de diametrul rotii dar si dupa categoria vehiculului. Lista completa de preturi este afisata pe peretele interior al service-lui pentru clientii ce ne viziteaza fara programare.

Oferta de pret se poate obtine pe email sau whatsapp dupa contactarea in prealabil a unuia dintre consilierii PitCar.
[Vezi politica noastra de PRETURI SERVICE ROTI, 100% transparenta!]

3. GALERIA FOTO SERVICE ROțI PITCAR

[+8 imagini]

4. Recomandari SERVICE ROțI de catre clienti

Andrei Popescu, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"Un service de roti mereu disponibil, baietii foarte amabili. Mi-au rezolvat mereu problemele - fie ele la roti, fie mici probleme mecanice. Sunt client de peste 5 ani. Recomand! (decembrie 2020", prin Google)

[Descopera peste 1.550 de recomandari 100% reale, despre PITCAR - SERVICE ROțI]

5. Iata si de ce! Video SERVICE ROTI!


7. IAR LOCUL DUMNEAVOASTRĂ DE TOP ESTE AICI!... CÂND MAȘINA ESTE LA SERVICE ROțI

CONTACTEAZA-NE ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare