DIAGNOZA AUTO sector 2 BucurestiAUTEL MaxiSys Elite este un sistem de diagnosticare complet ce recunoaste peste 80 de marci auto de fabricatie Europeana, Asiatica si Nord Americana. MaxiSys Elite are capabilitati de prelucrare simultana si stocare a informatiilor ce sunt organizate pe clienti si/sau vehicule.
MaxiSys Elite este rapid si eficient putand fi intotdeauna interogat pentru informatii stocate in trecut.

MaxiSys ofera aceiasi functionalitate ca echipamentele de testare originale (OE) folosind interfata OBDII pentru diagnosticare si ECU (Electronic-Control-Unit) pentru codare si programare avansata.

1. DIAGNOZA AUTO SECTOR 2

Majoritatea solicitarilor pentru diagnoza computerizata vin de la clienti a caror vehicule au o lampa de avertizare aprinsa la bord.
Oare este bine asa? PitCar recomanda ca diagnoza computerizata sa fie facuta anual pentru a detecta eventuale disfunctii ce pot conduce la reparatii costisitoare daca nu sunt observate la timp, sau si mai rau sa va treziti cu vehiculul in pana din motive necunoscute.

O diagnoza completa trebuie sa analizeze toate sistemele importante ale vehiculului: motor, racire motor, aer conditionat si ventilatie, transmisie, frane, evacuare gaze precum si elemente ce confera performanta motorului (injectoare de combustibil, bobine inductie, bujii, carburatie, amestec de aer).

Este o buna idee de a face o diagnoza computerizata unui vehicul second-hand pe care intentionati sa-l cumparati; beneficiile acestei decizii sunt usor de imaginat.

2. PREȚURI DIAGNOZă AUTOPentru orice informatii legate de diagnoza computerizata precum si pretul acesteia sunteti rugati sa va adresati unui consilier PitCar, care va va oferi detalii in timpul cel mai scurt pe email sau WhatsApp.
[Vezi politica noastra de PRETURI DIAGNOZA AUTO, 100% transparenta!]

3. GALERIA FOTO DIAGNOZă AUTO PITCAR

[+7 imagini]

4. Recomandari DIAGNOZă AUTO de catre clienti

Marinas Alexandru, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"Cel mai bun service auto pe care il cunosc, recomand! (decembrie 2020,", prin Google)

[Descopera peste 1.550 de recomandari 100% reale, despre PITCAR - DIAGNOZă AUTO]

5. Iata si de ce! Video DIAGNOZA AUTO!


7. IAR LOCUL DUMNEAVOASTRĂ DE TOP ESTE AICI!... CÂND MAȘINA ESTE LA DIAGNOZă AUTO

PROGRAMEAZA-TE ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare