HOTEL ANVELOPE sector 2 BucurestiHotel Anvelope - Tire Hotel pentru anvelope sau roti complete (jante si anvelope).
Conditii de deplina securitate si asigurare in caz de furt sau incendiu complementat de depozitare si inventariere computerizata de la preluare pana la returnare.

La depozitare in hotel, clientului i se returneaza capacele de roti si/sau prezoanele; doar anvelope montate pe jante sau anvelope se pot depozita.

Avantajul clientilor PitCar Tire Hotel este ca returnarea sau montarea anvelopelor depozitate se face imediat, pe loc, nu necesita timp suplimentar de asteptate pentru a fi aduse dintr-un alt depozit situat in alta locatie. Pentru ca spatiul de depozitare anvelope nu doar ca este tot in Bucuresti sau tot in sectorul 2, ci ocupa un nivel in cladirea in care ne desfasuram activitatea de service rori si service auto.

1. HOTEL ANVELOPE SECTOR 2

Sunteti stresati de manipuparea anvelopelor? Lipsiti de spatiu adecvat de depozitare? Puteti gazdui anvelopele in spatiul de depozitare cauciucuri, specializat PitCar.

Hotelul de anvelope detinut si administrat de PitCar este localizat in Bucuresti, pe bulevardul Barbu Vacarescu 74-76, Sector 2. Locatia hotelului de anvelope coincide cu adresa service-lui auto, ocupand intreaga suprafata a etajului doi.

Capacitatea hotelului de anvelope este de 2500 anvelope, depozitate pe rafturi, in conditii de temperatura si umiditate constanta.
Clientii cu custodii in hotelul de anvelope beneficiaza de montaj cu prioritate la schimbul sezonier de anvelope. Anvelopele din hotel se pot retrage 6 zile pe saptamana in intervalul orelor de program, fara notificare sau programare prealabila.

2. PREȚURI HOTEL ANVELOPE SECTOR 2 BUCURESTIIndicativ, pretul depozitarii in hotelul de anvelope se calculeaza pe roata pe luna multiplicat cu perioada depozitarii.

Pentru orice informatii legate de costuri asociate cu depozitarea anvelopelor la PitCar sunteti rugati sa va adresati unui consilier PitCar, care prin intermediul email-ului sau WhatsApp va va oferi detalii in timpul cel mai scurt.
[Vezi politica noastra de PRETURI HOTEL ANVELOPE, 100% transparenta!]

3. GALERIA FOTO HOTEL ANVELOPE SECTOR 2 BUCURESTI PITCAR

[+7 imagini]

4. Recomandari HOTEL ANVELOPE SECTOR 2 BUCURESTI de catre clienti

, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

Recomand!", prin Google)

[Descopera peste 1.550 de recomandari 100% reale, despre PITCAR - HOTEL ANVELOPE SECTOR 2 BUCURESTI]

5. Iata si de ce! Video HOTEL ANVELOPE!


7. IAR LOCUL DUMNEAVOASTRĂ DE TOP ESTE AICI!... CÂND MAȘINA ESTE LA HOTEL ANVELOPE SECTOR 2 BUCURESTI

PROGRAMEAZA-TE ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare