CONSTATARE MECANICă sector 2 BucurestiPitCar recomanda o constatare mecanica a vehiculului dvs in urmatoarele situatii, dar nu numai:


- inainte de plecarea la un drum lung (ex. de peste 800 km);

- cand se aud zgomote neidentificate de la sistemul de franare, directie, suspensie sau motor;

- cand o lampa de avertizare ramane aprinsa la bord.

Ca un minim, constatarea mecanica efectuata de catre PitCar consta in verificarea si inspectia sistemelor de franare, suspensie, directie, iluminat, racire motor precum si starea de sanatate a bateriei si uzura anvelopelor. Constatarea poate fi extinsa/detaliata in cazul unor probleme specifice.
Pitcar presteaza toate serviciile din gama SERVICE AUTO, dintre care amintim in plus:
Schimb ulei transmisie, Service Directie și Suspensie, Service frâne, Service AC auto, Revizie motor, Revizie periodica, Încarcare freon, Reglare faruri, Inlocuire kit distributie, Inlocuire kit ambreiaj, etc.
[+ alte recomandari in SERVICE AUTO în București]

1. CONSTATARE MECANICă SECTOR 2 + SERVICE AUTO

Pe scurt, constatarea mecanica este conceputa pentru a da clientului informatiile necesare cu privinta la functionarea si gradul de uzura a principalelor sisteme ale vehiculului.

Chiar de la pozitionarea vehiculului in spatiul de lucru datele acestuia sunt introduse in Autoserv (sistemul PitCar de management al serviciilor) dupa care este ridicat cu elevatorul pentru a facilita inspectia tuturor elementelor din lista de verificare (check list): frane, suspensie, directie, iluminat, baterie, anvelope, etc.

Poblemele identificate si observatiile tehnicianului ce efectueaza constatarea mecanica sunt inroduse in Autoserv care pregateste raportul digital al constatarii precum si devizul de lucrari ce urmeaza a fi transmis clientului.

In concluzie, dupa primirea raportului, clientul este pe deplin informat de starea tehnica a vehiculului si poate lua decizii de rectificare a deficientelor in ordinea prioritatii evidentiate in raportul constatarii.
[Detalii despre SERVICE AUTO IN SECTOR 2]

2. PREȚURI CONSTATARE MECANICă & SERVICE AUTOPitcar practica o politica de preturi 100% transparenta, corecta si echilibrata, la un raport optim pret/calitate pentru serviciile oferite complementate de 90 zile garantie.

Asa cum se poate observa in imaginile alaturate preturile sunt la vedere afisate pe peretele interior, astfel incat orice potential client sa poata evalua costul serviciilor solicitate inainte de a lansa comanda.

Consilierii PitCar va pot furniza cu exactitate costul manoperei si pieselor de schimb fie intr-un email sau pe WhatsApp.
[Vezi politica noastră de PRETURI SERVICE AUTO, 100% transparentă!]

3. De ce CONSTATARE MECANICă Pitcar este recomandat in Bucuresti, sector2?

m cj, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"HIGHLY RECOMMENDED. Great place and a wonderful experience. Congrats to the service manager (Adi, if I”m not wrong). (decembrie 2020", prin Google)

[Peste 1.500 de aprecieri recomanda CONSTATARE MECANICă PITCAR]

4. Iata si de ce! Vezi cum lucreaza mecanicii auto PitCar, in serviciul de SERVICE AUTO!


5. ...IAR LOCUL DUMNEAVOASTRA DE TOP ESTE AICI!... CAT TIMP MASINA ESTE LA CONSTATARE MECANICă

PROGRAMEAZA-TE ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare