REVIZIE MOTOR sector 2 BucurestiProducatorii de uleiuri sintetice promoveaza uleiuri ce pot fi schimbate intre 10000 si 30000 km parcursi. Frecventa schimbului de ulei si filtru depinde de factori multipli, cum ar fi: uzura motorului, temperatura si calitatea aerului aspirat de motor, stilul de condus, condus predominant urban.

Din experienta, PitCar recomanda revizia motorului anual daca nu se parcurg 10000km sau la fiecare 10000 km parcursi folosind ulei de motor sintetic. Aceasta datorita faptului ca in Bucuresti calitatea aerului este inferioara iar motorul nu-si face o racire optima datorita traficului aglomerat.

Deasemenea, este recomandat schimbarea filtrelor de aer, habitaclu si combustibil (daca-i necesar).
Pitcar presteaza toate serviciile din gama SERVICE AUTO, dintre care amintim in plus:
Schimb ulei transmisie, Constatare mecanică, Service Directie și Suspensie, Service frâne, Service AC auto, Revizie periodica, Încarcare freon, Reglare faruri, Inlocuire kit distributie, Inlocuire kit ambreiaj, etc.
[+ alte recomandari in SERVICE AUTO în București]

1. REVIZIE MOTOR SECTOR 2 + SERVICE AUTO

PitCar recomanda folosirea uleiurilor Motul atat pentru motoarele pe benzina cat si motorina datorita calitatii lor superioare, dar la cerere se poate folosi marca de ulei dorita de client.

Este absolut necesara schimbarea filtrului de aer la fiecare revizie motor, deoarece acesta este singura bariera contra particulelor de praf aspirate de motor.

Filtrul sistemului de ventilatie (supranumit de polen sau habitaclu) asigura calitatea aerului inspirat de ocupantii vehiculului. Mirosuri neplacute sau chiar de mucegai se vor simti la interiorul vehiculelor cu filtru vechi si murdar.

Deasemenea, PitCar recomanda inlocuirea filtrului de combustibil la fiecare revizie pentru motoarele diesel.
[Detalii despre SERVICE AUTO IN SECTOR 2]

2. PREȚURI REVIZIE MOTOR & SERVICE AUTOConsilierii PitCar, in baza unei copii dupa talon, va pot ajuta cu selectia uleiului de motor potrivit vehiculului dvs cat si a filtrelor necesare. Programarea pentru revizie motor se finalizeaza dupa ce clientul aproba oferta de pret primita in format electronic (email sau WhatsApp).

Costul unei revizii motor variaza in functie de marca si tipul vehiculului cat si a uleiului si filtrelor folosite. Nu ezitati sa ne contactati pentru clarificari sau intrebari suplimentare.
[Vezi politica noastră de PRETURI SERVICE AUTO, 100% transparentă!]

3. De ce REVIZIE MOTOR Pitcar este recomandat in Bucuresti, sector2?

cecilia kiss, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"Seriozitate, profesionalism, promptitudine. Recomand cu încredere! 💯 (decembrie 2020", prin Google)

[Peste 1.500 de aprecieri recomanda REVIZIE MOTOR PITCAR]

4. Iata si de ce! Vezi cum lucreaza mecanicii auto PitCar, in serviciul de SERVICE AUTO!


5. ...IAR LOCUL DUMNEAVOASTRA DE TOP ESTE AICI!... CAT TIMP MASINA ESTE LA REVIZIE MOTOR

PROGRAMEAZA-TE ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare