SERVICE DIRECTIE șI SUSPENSIE sector 2 BucurestiInspectia si verificarea sistemului de directie se face cu vehiculul suspendat pe elevator. Tehnicianul PitCar controleaza si identifica uzuri accentuate si jocuri nepermise la articulatiile puntii fata, incepand cu caseta de directie, trecand prin bielete, bascule, pivoti pana la bucse si rulmenti.

Totodata, sunt verificate elementele de suspensie la ambele punti - starea arcurilor, amortizoarelor, suportilor si bucselor.

Observatiile sunt introduse de catre tehnician in sistemul computerizat Autoserv pentru a fi folosite in prepararea raportului Check 360 si/sau a devizului de lucrari.
Pitcar presteaza toate serviciile din gama SERVICE AUTO, dintre care amintim in plus:
Schimb ulei transmisie, Constatare mecanică, Service frâne, Service AC auto, Revizie motor, Revizie periodica, Încarcare freon, Reglare faruri, Inlocuire kit distributie, Inlocuire kit ambreiaj, etc.
[+ alte recomandari in SERVICE AUTO în București]

1. SERVICE DIRECTIE șI SUSPENSIE SECTOR 2 + SERVICE AUTO

Manevrabilitatea vehiculului in conditii optime este asigutata de un sistem de directie eficient; adica, lipsit de jocuri sau uzuri pronuntate. Imperfectiunile sistemului de directie poate provoca vibratii in volan sau zgomote (ex. scartit, cloncanit) la viraje stranse. Deficientele nerectificate accelereaza uzura elementelor din sistem precum si uzura inegala a anvelopelor.

Este posibil sa survina o dereglare a sistemului de directie dupa lovirea bordurilor sau trecerea prin gropi, caz in care se va observa uzura inegala a anvelopelor chiar daca articulatiile nu au jocuri. Pentru a prelungi viata anvelopelor PitCar recomanda verificarea geometriei rotilor de doua ori pe an sau la fiecare schimb a acestora.

Nu ezitati sa contactati PitCar pentru o verificare a sistemului de directie si suspensie, sau de ce nu o constatare mecanica completa a starii vehiculului dvs. Continuati navigarea site-ului pentru informatii suplimentare.
[Detalii despre SERVICE AUTO IN SECTOR 2]

[+9 imagini]

2. PREȚURI SERVICE DIRECTIE șI SUSPENSIE & SERVICE AUTOFara indoiala costurile de reparatie pentru directie si suspensie sunt dictate de valoarea pieselor de schimb in functie de marca si tipul vehiculului si/sau optiunea clientului pentru piese originale sau aftermarket.

Consilierii PitCar va pot prezenta diferite optiuni pentru piesele ce necesita inlocuire si totodata comunica manopera aferenta operatiunilor de efectuat. Contactati-ne pentru orice intrebari sau solicitari veti avea.
[Vezi politica noastră de PRETURI SERVICE AUTO, 100% transparentă!]

3. De ce SERVICE DIRECTIE șI SUSPENSIE Pitcar este recomandat in Bucuresti, sector2?

Kamsay, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"Great experience . Professional and good quality . Thank you! (decembrie 2020", prin Google)

[Peste 1.500 de aprecieri recomanda SERVICE DIRECTIE șI SUSPENSIE PITCAR]

4. Iata si de ce! Vezi cum lucreaza mecanicii auto PitCar, in serviciul de SERVICE AUTO!


5. ...IAR LOCUL DUMNEAVOASTRA DE TOP ESTE AICI!... CAT TIMP MASINA ESTE LA SERVICE DIRECTIE șI SUSPENSIE

PROGRAMEAZA-TE ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare