SERVICE AUTO sector 2 BucurestiPitCar ofera servicii profesionale de intretinere si reparatie a vehiculelor pana la 3.5 tone. PitCar dispune de o echipa de tehnicieni supra-calificati precum si de echipamente, instalatii, scule, dispozitive ultra-moderne. Lucrarile sunt executate in cel mai scurt timp, in marea lor majoritate in aceiasi zi, in conditii de deplina siguranta, calitate si garantie. Cateva dintre serviciile oferite sunt detaliate in cele ce urmeaza.

Schimb ulei transmisie

Schimb ulei transmisie pentru cutii de viteze manuale sau automate cu convertizor de cuplu, CVT sau DCT.

Constatare mecanică

Verificarea mecanica a vehiculului din bara in bara; identificarea deficientelor si comunicarea acestora clientului in format electronic numit Check 360.

Service Directie și Suspensie

Inspectia si verificarea uzurii si jocurilor pronuntate la toate componentele sistemului de directie si suspensie.

Service frâne

Intretinerea si reparatia sistemului de franare compus din pompa lichid de frana, tubulatura si racorduri, elementele de actionare si frictiune.

Service AC auto

Reparatia si intretinerea sistemului de aer conditionat si a sistemului de ventilatie habitaclu.

Revizie motor

Revizia Motor consta in inlocuirea uleiului in motor si a filtrului de ulei, filtrelor de aer, polen si combustibil, dupa caz.

Revizie periodica

Revizie tehnica pentru toate marcile de vehicule (inclusiv autoutilitare si SUV) sub 3.5 tone.

Încarcare freon

PitCar recomanda verificarea anuala a presiunii in sistemul de Aer Conditionat al vehiculului sau ori de cate ori apare o deficienta in functionarea acestuia.

Reglare faruri

Reglaj faruri pentru maxima vizibilitate pe timp de noapte.

Inlocuire kit distributie

Diagnosticare si inlocuire kit de distributie: curea, rola intinzatoare, garnituri etansare plus scripeti, pompa si termostat apa (dupa caz).

Inlocuire kit ambreiaj

Diagnoza si reparatia ambreiajului uscat, de frictiune, la vehicule sub 3.5 tone echipate cu cutie de viteze manuala.


Audi . Aston Martin . Alfa Romeo . BMW . Cadillac . Chevrolet . Chrysler . Dacia . Daewoo . Daihatsu . Dodge . Ferrari . Fiat . Ford . Honda . Hyundai . Jaguar . Jeep . Kia . Lamborghini . Lancia . Land Rover . Lexus . Maserati . Mazda . Mercedes . MG . Mini . Mitsubishi . Nissan . Peugeot . Porsche . Renault . Rolls Royce . Rover . Saab . Seat . Skoda . Smart . Ssangyong . Subaru . Suzuki . Toyota . Opel . Volvo . VOLKSWAGEN

1. SERVICE AUTO SECTOR 2

Pornind de la faptul ca un vehicul necesita verificari periodice la sistemul de franare, directie, iluminat; verificarea nivelului diferitelor fluide; identificarea si interpretarea eventualelor erori aparute la bord; PitCar a implementat o verificare numita Check 360 care este efectuata gratuit tuturor vehiculelor ce intra in service. Clientului i se prezinta un raport cu starea vehiculului ce contine recomandari pentru problemele constatate si urgenta cu care ar trebui adresate.

PitCar presteaza servicii auto multi-marca, de la cele mai simple operatiuni pana la reparatii motor cu exceptia lucrarilor de tinichigerie.

Cele cinci zone de lucru sunt prevazute cu elevatoare de 3-4 tone precum si un elevator foarfeca, dedicat Geometriei rotilor. Practic nu sunt limitari in ceea ce priveste tipul sau marca vehiculelor, atata timp cat greautatea totala nu depaseste 3.5 tone.

2. PREȚURI SERVICE AUTOPrețurile practicate la PitCar sunt aliniate cu preturile industriei de reparatie si intretinere auto din Bucuresti, total transparente si la vedere pentru toti clientii ce ne viziteaza.

Oferta de pret pentru un anumit serviciu sau lucrare de executat se poate obtine in format elecronic (via email, whatsapp) sau printat pe hartie (in persoana). Daca este nevoie de piese de schimb, o copie a talonului vehiculului va fi necesara pentru identificarea corecta a pieselor comandate. PitCar nu incurajaza reparatii cu piesele clientului pentru a preintampina eventuale nepotriviri care ar duce la blocarea elevatorului pana ce piesa corecta este procurata.

PitCar nu ofera preturi la telefon deoarece stabilirea unui pret necesita timp pentru documentare, evaluare, iar acestea nu se pot realiza in cateva minute. Totodata, PitCar nu poate afisa preturi in website datorita varietatii de vehicule, piese de schimb, manopera care este functie de marca si complexitatea lucrarii.
[Vezi politica noastra de PRETURI SERVICE AUTO, 100% transparenta!]

3. GALERIA FOTO SERVICE AUTO PITCAR

[+9 imagini]

4. Recomandari SERVICE AUTO de catre clienti

Spider, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"Fixed a bad knocking sound on my 2008 Mustang GT, caused by damaged engine mounts. Professional guys, that know what they"re doing. 👍 (decembrie 2020)

Clientul „Dan Adrian": Am fost placut suprins de profesionalismul oamenilor de acolo. Mi-au rezolvat o problema cu tampoanele motorului in timp record + se vedea ca s-au straduit sa ma ajute. Keep up the good job, guys! (decembrie 2020", prin Google)

[Descopera peste 1.550 de recomandari 100% reale, despre PITCAR - SERVICE AUTO]

5. Iata si de ce! Video SERVICE AUTO!


7. IAR LOCUL DUMNEAVOASTRĂ DE TOP ESTE AICI!... CÂND MAȘINA ESTE LA SERVICE AUTO

PROGRAMEAZA-TE ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare