ÎNCARCARE FREON sector 2 BucurestiAdresati-va unuia dintre consilierii PitCar in situatia in care sistemul AC nu mai raceste aerul la temperatura dorita sau debitul de aer produs de ventilator este insuficient.

PitCar poate identifica toate cauzele problemei si va face recomandari privind remedierile necesare.

Important! PitCar NU INCARCA SI NU COMPLETEAZA cu gaz refrigerant instalatiile AC defecte ce prezinta pierderi; aceasta pentru satisfacerea cerintelor pentru protectia mediului.

PitCar insa, poate ajuta cu identificarea si remedierea pierderilor de gaz inainte de incarcarea in deplina siguranta a instalatiei AC.
Pitcar presteaza toate serviciile din gama SERVICE AUTO, dintre care amintim in plus:
Schimb ulei transmisie, Constatare mecanică, Service Directie și Suspensie, Service frâne, Service AC auto, Revizie motor, Revizie periodica, Reglare faruri, Inlocuire kit distributie, Inlocuire kit ambreiaj, etc.
[+ alte recomandari in SERVICE AUTO în București]

1. ÎNCARCARE FREON SECTOR 2 + SERVICE AUTO

Atata timp cat sistemul AC este in stare normala de functionare, teoretic nu este nevoie de completare cu freon, deoarece sistemul este unul inchis care nu permite pierderi, si nici nu consuma freon.

Pentru a mentine sistemul AC in stare normala de functionare si pentru a evita reparatii premature, acesta trebuie exploatat in conformitate cu recomandarile fabricantului vehiculului. O buna practica este de a folosi sistemul AC de fiecare data cand vehiculul este folosit, indiferent de anotimp, dar nu mai putin de 15 minute saptamanal.

Atunci cand aerul suflat de sistemul de ventilatie nu se raceste cu toate ca sistemul AC este pornit, inseamna ca gazul refrigerant este insuficient; a survenit o pierdere la unul din componentele sistemului AC.

Pentru a proteja compresorul AC, majoritatea sistemelor de aer conditionat moderne inceteaza sa functioneze atunci cand cantitatea de gaz refrigerant este insuficienta. Rolul compresorului este de a presuriza si circula freonul, iar cu cantitati insuficiente compresorul poate suferi defectiuni majore.
[Detalii despre SERVICE AUTO IN SECTOR 2]

[+10 imagini]

2. PREȚURI ÎNCARCARE FREON & SERVICE AUTOCostul serviciilor de incarcare/completare cu freon sunt determinate de costul acestuia si de cantitatea necesara.
Consilierii PitCar sunt instruiti si calificati sa va furnizeze cele mai competitive oferte de pret via email sau WhatsApp.

Este de mentionat din nou ca in conformitate cu cerintele pentru protectia mediului, PitCar NU INCARCA SI NU COMPLETEAZA cu freon instalatiile deficiente ce prezinta pierderi.
[Vezi politica noastră de PRETURI SERVICE AUTO, 100% transparentă!]

3. De ce ÎNCARCARE FREON Pitcar este recomandat in Bucuresti, sector2?

Nastase Viorel, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"Profesionalism și servicii de calitate. Recomand! (decembrie 2020", prin Google)

[Peste 1.500 de aprecieri recomanda ÎNCARCARE FREON PITCAR]

4. Iata si de ce! Vezi cum lucreaza mecanicii auto PitCar, in serviciul de SERVICE AUTO!


5. ...IAR LOCUL DUMNEAVOASTRA DE TOP ESTE AICI!... CAT TIMP MASINA ESTE LA ÎNCARCARE FREON

PROGRAMEAZA-TE ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare