PIESE AUTO sector 2 BucurestiPitcar comercializeaza toata gama de piese auto pentru toate marcile auto, din toate clasele auto. Cum reusim sa facem sa facem acest lucru, recunoscuti fiind in primul rand ca service complet pentru roti si ca service auto?

Parteneriatul construit inca de la inceput cu cel mai mare furnizor de piese din Romania se concretizeaza in avantaje pentru clientii nostri: gama completa, disponibilitate imediata, service complet Pitcar in Bucuresti, pe b-dul Barbu Vacarescu, unde mecanicii nostri va stau la dispozitie pentru orice tip de reparatie auto.

1. PIESE AUTO SECTOR 2

Pitcar nu doar ca poate comercializa orice tip de piesa auto, dar, prin echipa de profesionisti care lucreaza pentru tine, are capacitatea de a identifica corect defectiunea masinii dumneavostra, apoi de a recomanda piese corespunzatoare modelului auto, in functie de mai multi parametrii identificati prin seria de sasiu.

In tot acest demers, tehnologia de cea mai inalta calitate, updatat permanent la noile modele auto, ne ajuta sa fim exacti in toata munca noastra. Toate acestea - si mai mult decat atat, se intampla la Pitcar Service - sector 2, Bucuresti.

2. PREȚURI PIESE AUTO șI ACCESORIIValoarea pe care Pitcar o da procesului de achizitionare in industria pieselor auto consta in primul rand in identificarea, recomandarea si service-ul corespunzator.

Deseori intalnim cazuri in care clientul ar achizitiona orice piesa, astfel incat sa rezolve desfunctionalitatea observata. Aici intervine Pitcar, care, prin mecanicii cu experienta in domeniu, identifica partea ce trebuie inlocuita.

Apoi, din multitudinea de variante posibile, recomanda clinetului doar piese potrivite, in functie de toti parametrii tehnici ai masinii, oferind si preturile aferente. Clientul alege in cunoastinta de cauza, si stabilesc impreuna cel mai potrivit timp pentru service.

Oricum ar decurge procesul de selectie al pieselor si oricat de complex ar fi, clientul este informat complet asupra costurilor, impreuna cu devizul detaliat.
[Vezi politica noastra de PRETURI PIESE AUTO, 100% transparenta!]

3. GALERIA FOTO PIESE AUTO șI ACCESORII PITCAR

[+6 imagini]

4. Recomandari PIESE AUTO șI ACCESORII de catre clienti

Mike 6Fix, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"Every experienced detailer in Canada knows that PITCAR is one of the best shops in Romania hands down ! 🙌🏼 We are very excited to come there with our team to do buissness post covid. They are by far one of the most top “Professionals” in the worldwide industry 👌🏼 Highly recommended for all your local or non-local service needs ! 🇷🇴 (decembrie 2020", prin Google)

[Descopera peste 1.550 de recomandari 100% reale, despre PITCAR - PIESE AUTO șI ACCESORII]

5. Iata si de ce! Video PIESE AUTO!


7. IAR LOCUL DUMNEAVOASTRĂ DE TOP ESTE AICI!... CÂND MAȘINA ESTE LA PIESE AUTO șI ACCESORII

PROGRAMEAZA-TE ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare