JANTE ALIAJ sector 2 BucurestiPitcar comercializeaza o gama completa de jante, atat din aliaj cat si din tabla, pentru toate tipurile de autovehicule. Gasiti jantele potrivite, folosind selectorul de la jos, in functie de masina pe care o conduceti. Identificati exact modelul auto, intrebuintand eventual talonul masini.
Cele mai frumoase, ultimele modele de jante le gasiti in selectia Pitcar, pentru orice tip de masina.
Cautati o janta anume?
O gasim impreuna!

1. JANTE ALIAJ SECTOR 2

Daca doriti sa faceti schimbul de jante si/sau anvelope la Pitcar, va rugam sa folositi butonul de Programare de mai sus, astfel incat timpul de asteptare sa fie zero.

Daca ati vazut pe internet sau pe strada o janta anume pe care nu o regasiti in portofoliul nostru, va riugam sa ne contactati, iar unul dintre asistentii de vanzari va face totul posibil de a gasi janta potrivita pentru dumneavostra. Furnizorii nostrii depasesc granitele Romaniei, asadar posibilitatile sunt practic nelimitate!

Va asteptam sa ne contactati cu drag!

2. PREȚURI JANTE ALIAJJantele auto pot schimba intregul design al masinii dumneavostra. In plus, se recomanda a avea doua seturi de roti, astfel incat uzura schimbarii anvelopelor intre sezoane sa nu existe. Va asteptam cu gama completa de jante auto in Bucuresti, sector 2. In plus, putem livra oriunde in tara in maxim 48 de ore, la preturi corecte!
[Vezi politica noastra de PRETURI JANTE ALIAJ, 100% transparenta!]

3. GALERIA FOTO JANTE ALIAJ PITCAR

[+8 imagini]

4. Recomandari JANTE ALIAJ de catre clienti

Monica Dumitriu, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"This was great! Had to change the wipers, didn’t have them in stock, said they’re going to order them and have them ready in 2h. precisely 2h later they called to have me bring in the car. Excellent job, very professional and transparent. Invoice sent by email, no paperwork. Go there. (2 martie, 2021,", prin Google)

[Descopera peste 1.550 de recomandari 100% reale, despre PITCAR - JANTE ALIAJ]

5. Iata si de ce! Video JANTE ALIAJ!


7. IAR LOCUL DUMNEAVOASTRĂ DE TOP ESTE AICI!... CÂND MAȘINA ESTE LA JANTE ALIAJ

PROGRAMEAZA-TE ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare