PACHET COMPLET ROTI sector 2 BucurestiPachetele servicii roti sunt concepute pentru pregatirea vehiculului atunci cand schimbul de anvelope este necesar la trecerea de la un sezon la altul (vara-iarna si iarna-vara), la achizitionarea unor anvelope noi sau ori de cate ori clientul doreste.

PitCar vine in sprijinul clientilor oferind toate serviciile ce tin de schimbul de anvelope de la demontarea rotii de pe vehicul, trecand prin operatiunile de dejantare, schimbarea valvei, etansarea si instalarea anvelopei pe janta, umflare, spalarea rotii, pana la re-montarea pe vehicul.

Alegeti pachetul complet pentru roti, oferit de Pitcar la un pret mai mic decat tarifele insumate ale serviciilor incluse.
Pitcar presteaza toate serviciile din gama SERVICE ROTI, dintre care amintim in plus:
Geometrie roți, Echilibrare roți, Indreptare jante, Montare senzori presiune, Vulcanizare, etc.
[+ alte recomandari in SERVICE ROTI în București]

1. PACHET COMPLET ROTI SECTOR 2 + SERVICE ROTI

PitCar ofera garantie de 90 zile pentru lucrarile executate, fie pentru intregul pachet de roti fie pentru operatiunile individuale ce compun pachetul.
Pentru demontarea rotilor, vehiculul este intodus in zona de lucru si ridicat cu elevatorul. Prezoanele rotilor sunt desfiletate cu grija pentru a nu ciobi sau zgaria janta.

Dejantarea anvelopei se face cu echipamente automatizate de tip Teco sau Schutzen, apoi se inlocuieste valva, se aplica pasta de etansare dupa care de monteaza anvelopa pe janta.

Urmeaza umflarea cu aer sau azot la presiunea recomandata, dupa care roata este spalata si montata pe vehicul.

Strangerea prezoanelor se face folosind pistolul cu aer comprimat, iar cuplul de strangere se verifica cu cheia dinamometrica.
[Detalii despre SERVICE ROTI IN SECTOR 2]

[+9 imagini]

2. PREȚURI PACHET COMPLET ROTI & SERVICE ROTIPachetul de servicii roti este economic, in sensul ca este mult mai ieftin decat suma costurilor operatiunilor executate separat.

Pretul este structurat in functie de diametrul rotii, astfel ca la roti de 20-24" pretul este mai mare decat la 12-15".

Clientii sunt incurajati sa obtina oferte de pret prin inermediul consilierilor PitCar. Ofera se trimite pe email sau WhatsApp, dar se poate obtine si in persoana atunci cand clientul este prezent in service.
[Vezi politica noastră de PRETURI SERVICE ROTI, 100% transparentă!]

3. De ce PACHET COMPLET ROTI Pitcar este recomandat in Bucuresti, sector2?

Chesney Verheyen, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"Awesome service, no damaged wheels after my tire change, professional, and a electronic system to fill in the car details. So in times of Covid-19 this is really nice :). One of the places where you are not a number! ✌🏼 (decembrie 2020", prin Google)

[Peste 1.500 de aprecieri recomanda PACHET COMPLET ROTI PITCAR]

4. Iata si de ce! Vezi cum lucreaza mecanicii auto PitCar, in serviciul de SERVICE ROTI!


5. ...IAR LOCUL DUMNEAVOASTRA DE TOP ESTE AICI!... CAT TIMP MASINA ESTE LA PACHET COMPLET ROTI

CONTACTEAZA-NE ACUM!
!!! Pentru service roti, NU facem programare la urmatoarele servicii: Echilibrare roți, Indreptare jante, Montare senzori presiune, Pachet complet roti, Vulcanizare.
Asadar, ne puteti contacta folosind formularul de mai jos, dar NU in vederea unei programari ferme. Primul sosit, primul servit!
Va multumim si va asteptam la Pitcar!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare