GEOMETRIE ROțI sector 2 BucurestiVibratii resimtite in volan, tendinta vehiculului de a trage stanga sau dreapta, uzura inegala si prematura a anvelopelor pe una dintre marginile benzii de rulare sunt cateva dintre efectele dereglarii geometriei rotilor.

Mai mult, conducerea vehiculului fara a da atentie geometriei rotilor poate provoca uzuri ale sistemului de directie (bucse, pivoti) precum si reducerea stabilitatii si manevrabilitatii vehiculului.

Technicienii PitCar sunt specializati in reglajul geometriei rotilor, avand experienta multi-marca de la masini de epoca pana la masini de raliu, la care pilotul are cerinte specifice in ceea ce priveste parametrii geometriei rotilor.
Pitcar presteaza toate serviciile din gama SERVICE ROTI, dintre care amintim in plus:
Echilibrare roți, Indreptare jante, Montare senzori presiune, Pachet complet roti, Vulcanizare, etc.
[+ alte recomandari in SERVICE ROTI în București]

1. GEOMETRIE ROțI SECTOR 2 + SERVICE ROTI

Obiectivul geomeriei rotilor este de a corecta si mentine unghiurile de fuga, cadere si convergenta la specificatiile vehiculului pentru un consum minim de carburant, contact optim cu suprafata de rulare pentru stabilitate sporita, conducere cat mai confortabila lipsita de zgomote si vibratii.

Suplimentar celor mentionate mai sus, verificarea si rectificarea geometriei este necesara daca ati coborat sau ridicat vehiculul prin alterarea suspensiei, la fiecare interventie asupra elementelor de directie ce afecteaza unghiurile rotilor, daca ati achizitionat anvelope noi, un impact accidental cu o bordura sau o groapa sau a trecut mai mult de un an de la ultima geometrie.

Geometria rotilor la PitCar este finalizata cu o diagrama color ce reprezinta toti parametrii masurati inainte si dupa rectificare, care este inmanata clientului spre pastrare.
[Detalii despre SERVICE ROTI IN SECTOR 2]

2. PREȚURI GEOMETRIE ROțI & SERVICE ROTIPrețurile sunt structurate in functie de diametrul rotilor si a puntii vehiculului pentru care se doreste efectuarea geometriei si sunt afisate la loc vizibil in interiorul service-lui.

Printr-un simplu apel telefonic consilierii PitCar va pot comunica care este pretul corespunzator vehiculului dvs. Solicitarea se poate face prin email, WhatsApp sau direct din website.
[Vezi politica noastră de PRETURI SERVICE ROTI, 100% transparentă!]

3. De ce GEOMETRIE ROțI Pitcar este recomandat in Bucuresti, sector2?

avy avi, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"Geometrie roti 👌Servicii excelente, personal instruit si atent la detalii. Recomand 👍

Clientul "E M": Foarte ok! Am făcut geometria, omul foarte profesionist. Primul Service unde nu am dat spaga. Am vrut,insa omu" a scos masina afara și pe urma s-a retras tocmai pentru a evita contactul cu mine.Totuși cred ca ar fi trebuit în timpul geometriei sa se mai uite și el pe la o bursa, un pivot si sa spună dacă e ceva în neregula. Asa o mica atenție din partea Serviceu-lui. (decembrie 2020)

Clientul „Vladimir Dobre": Am apelat la acest service doar pentru vulcanizare. Prețurile sunt ceva mai mari decat la alte vulcanizari dar consider ca merita. Personal amabil. Voi reveni cu siguranta, mai ales pentru reglarea geometriei. (noiembrie 2020)

Clientul "Cristina Jianu" Multumesc tare mult baietilor pentru rabdarea de care au dat dovada in a-mi urca literalmente masina pe rampa pentru geometrie. Ps: Focusul albastru cu jante portocalii 🤓 (6 februarie 2021,", prin Google)

[Peste 1.500 de aprecieri recomanda GEOMETRIE ROțI PITCAR]

4. Iata si de ce! Vezi cum lucreaza mecanicii auto PitCar, in serviciul de SERVICE ROTI!


5. ...IAR LOCUL DUMNEAVOASTRA DE TOP ESTE AICI!... CAT TIMP MASINA ESTE LA GEOMETRIE ROțI

PROGRAMEAZA-TE ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare