INDREPTARE JANTE sector 2 BucurestiAveti una sau mai multe jante deteriorate? Nu va faceti griji, nu va trebui se la inlocuti cu unele noi doar din aceasta cauza.
PitCar ofera servicii de indreptare profesionala a majoritatii jentilor cu ajutorul unui echipament specializat; rezultatul obtinut este o rotatie perfecta lipsita de vibratii.
Reconditionarea jentilor contribuie la echilibrarea perfecta a rotii, care ar fi imposibil de realizat daca janta este ovalizata sau buza jentii strambata.
Pitcar presteaza toate serviciile din gama SERVICE ROTI, dintre care amintim in plus:
Geometrie roți, Echilibrare roți, Montare senzori presiune, Pachet complet roti, Vulcanizare, etc.
[+ alte recomandari in SERVICE ROTI în București]

1. INDREPTARE JANTE SECTOR 2 + SERVICE ROTI

Datorita grosimii mici a jentilor acestea sunt susceptibile la deformare in cazul impactului cu borduri sau gropi.
Este important ca janta sa fie reparata cat mai curand dupa ce deformarea este observata; aceasta pentru a preveni pierderi de presiune din anvelopa, evita deteriorari a sistemului de directie si chiar uzura inegala a anvelopei.
Optional, jentile pot fi curatate de depuneri (ex. pasta de etansare veche, cauciuc, etc) si spalate profesional inainte de montaj.
PitCar poate vopsi atat jantele cat si etrierii in culoarea si textura dorita de client, aceasta cu ajutorul unui atelier partener specializat in lucrari de vopsitorie.
[Detalii despre SERVICE ROTI IN SECTOR 2]

[+9 imagini]

2. PREȚURI INDREPTARE JANTE & SERVICE ROTIIdeal ar fi ca un tehnician PitCar sa inspecteze janta deteriorata pentru a putea confima daca poate fi indreptata, daca prezinta fisuri sau este ciobita.
Oferta completa pentru repararea jentilor poate fi obtinuta de la unul dintre consilierii PitCar via email sau WhatsApp.
[Vezi politica noastră de PRETURI SERVICE ROTI, 100% transparentă!]

3. De ce INDREPTARE JANTE Pitcar este recomandat in Bucuresti, sector2?

Thebyker, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"Am facut schimbul de anvelope vara-iarna si am indreptat jentile. Foarte ok serviciile - am fost in timpul saptamanii in jurul orelor 14 - 15 si am intrat direct pe rampa. Sunt deja la a 3-a/a 4-a oprire la pitcar si recomand locul :) (decembrie 2020", prin Google)

[Peste 1.500 de aprecieri recomanda INDREPTARE JANTE PITCAR]

4. Iata si de ce! Vezi cum lucreaza mecanicii auto PitCar, in serviciul de SERVICE ROTI!


5. ...IAR LOCUL DUMNEAVOASTRA DE TOP ESTE AICI!... CAT TIMP MASINA ESTE LA INDREPTARE JANTE

CONTACTEAZA-NE ACUM!
!!! Pentru service roti, NU facem programare la urmatoarele servicii: Echilibrare roți, Indreptare jante, Montare senzori presiune, Pachet complet roti, Vulcanizare.
Asadar, ne puteti contacta folosind formularul de mai jos, dar NU in vederea unei programari ferme. Primul sosit, primul servit!
Va multumim si va asteptam la Pitcar!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare