Din Canada în România... service auto!


PitCar este un brand si un service auto care doreste sa implementeze in Romania practica si experienta Canadiana in domeniul reparatiilor si intretinerii auto.

La sfarsitul anului 2017 Miles si Mihail (PitCar co-owners) se intorc in Romania dupa 20+ ani petrecuti in Canada si achizitioneaza PitCar pentru a pune bazele unei noi companii PitCar Automotive Holdings ce isi incepe activitatea in Februarie 2018.

Gradual, PitCar a trecut prin transformari substantiale in ceea ce priveste procesele si procedurile de lucru, reinoiri de echipamente, scule si dispozitive, digitalizarea documentatiei de la preluarea pana la eliberarea vehiculului.

Experienta dobandita de Miles in Canada, in perioada in care a lucrat pentru FORD si Canadian Auto Repair Holdings, a fost folosita la restructurarea PitCar si imbunatatirea fluxurilor de lucru, marketing si customer service:

- Autoserv (program de management al serviciilor PitCar) a fost dezvoltat si implementat pentru a minimiza volumul documentelor tiparite pe hartie; grabi receptia si eliberarea vehicului din service; introducerea, folosirea si stocarea informatiilor pentru a crea devize, rapoarte, pro-forma si facturi in mod unitar si in cel mai scurt timp.

- Marketing. In utimii ani PitCar a cunoscut o vizibilitate sporita in social media, FaceBook, Instagram, Google Maps ce ajuta cu castigarea de noi clienti, dar si mentinerea celor existenti.

- Customer Service. Unul dintre cele mai importante si neglijate aspecte in industria de reparatii auto din Romania. PitCar face eforturi sustinute pentru crearea transparentei atat de necesare castigarii increderii clientilor, dar si mentinerii standardelor ridicate de calitate pentru satisfacerea completa a clientilor.