Despre Pitcar

PitCar este un service auto de top localizat in Bucuresti, Sector 2, Strada Barbu Vacarescu 74-76 specializat in servicii de reparatii si intretinere auto multi-marca pentru vehicule sub 3.5 tone

Cladirea service-ului este judicios amplasata si organizata pentru a facilita accesul clientilor direct din strada. La parter se gasesc cinci zone de lucru dotate cu elevatoare de 3 si 4 tone, precum si un elevator tip foarfeca pentru geometria rotilor.La acest nivel clientul este intampinat de tehnician/consilier care introduce datele vehiculul in Autoserv (sistemul PitCar de management al lucrarilor) si noteaza problemele comunicate de client. Cu vehiculul ridicat de elevator se trece la inspectia si verificarea diferitelor sisteme, iar observatiile sunt introduse in Check 360 (raportul PitCar pentru starea vehiculului) pentru client sa decida si prioritizeze reparatiile necesare.

Etajul 1 este impartit intre sala de asteptare clienti, casierie si birou management. Clientii pot observa lucrarile efectuate printr-un perete vitrat si pot folosi cele trei vending machines pentru bauturi si gustari pe timpul asteptarii.

La ultimul nivel este hotelul cu aproximativ 3000 de anvelope care sunt pastrate in conditii controlate de securitate si temperatura. Clientii care doresc sa depoziteze sau sa ridice anvelopele/rotile sunt serviti imediat, fara timp suplimentar de asteptare deoarece depozitarea este facuta in aceiasi locatie.

Folosind meniu-ul din partea superioara a paginii se poate naviga printre serviciile prestate la PitCar, iar pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati telefonic, email, WhatsApp sau completand formularul din sectiunea Contact.