Cum platesc

La Pitcar.ro ai urmatoarele modalitati de plata. Alege-o pe cea mai convenabila:

Plata la sediu in numerar
Va oferim posibilitatea de a va ridica produsele la sediului Pitcar.ro de pe Bd. Barbu Vacarescu 74-76, Sector 2, Bucuresti pentru a achita in numerar contravaloarea comenzii dumnevoastra. Plata in numerar se face integral si in lei.

Plata la sediu cu card bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro)
Puteti plati contravaloarea comenzii dumneavoastra prin cardului bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS la sediul nostru de pe Bd. Barbu Vacarescu 74-76, Sector 2, Bucuresti.

In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Sistemul “3D Secure” asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca si in cazul unor tranzactii realizate la bancomat sau la sediu. Indiferent de moneda pe care o aveti in cont, tranzactiile se realizeaza in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Pitcar.ro nu solicita si nu va stoca datele referitoare la cardul pe care il detineti!

 

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa
platesti in 3, 6, 8, 12 RATE fara dobanda.