TUNING SISTEM EVACUARE CU ESAPAMENT IPE sector 2 BucurestiPitCar furnizeaza solutii personalizate pentru vehiculul dvs cand vine vorba de echipare after-market cu un sistem performant de esapament, dar si tuning pentru imbunatatirea combustiei, marirea puterii si optimizarea raportului carburant-putere motor.

Aceste servicii se adreseaza in particular vehiculelor la care se doreste obtinerea sunetelor specifice motoarelor de inalta performanta.
Pitcar presteaza toate serviciile din gama TUNING AUTO, dintre care amintim in plus:
Chip Tuning, RS tuning, BPS tuning, Soft Stage 1, Resoftare auto, etc.
[+ alte recomandari in TUNING AUTO în București]

1. TUNING SISTEM EVACUARE CU ESAPAMENT IPE SECTOR 2 + TUNING AUTO

Esapamentele iPE sunt concepute si fabricate in Taiwan din otel inoxidabil sau titan si se adreseaza urmatoarelor marci de autovehicule: Audi, BMW, Ferrari, Lamborghini, Maserati, McLaren, Mercedes-Benz/AMG, Porsche, Nissan, Ford, Volkswagen, Alfa Romeo, Toyota.

Sistemul de esapament este complementat de tehnologia Valvetronic - care controleaza evacuarea gazelor cu ajutorul unor valve actionate prin telecomanda. Exista trei setari: pornit, oprit, automatic (ON, OFF, Auto).

Modul ON - valvele sunt deschise pentru o evacuare rapida si zgomotoasa a gazelor cu un sunet asemanator masinilor de curse;
Modul OFF - valvele sunt inchise, zgomotul se reduce semnificativ; perfect acceptabil in zonele cu limitare de zgomot;
Modul Auto - sistemul Valvetronic detecteaza cursa pedalei de acceleratie si modifica corespunzator pozitia valvelor pentru un condus si o experienta sportiva.
[Detalii despre TUNING AUTO IN SECTOR 2]

[+12 imagini]

2. PREȚURI TUNING SISTEM EVACUARE CU ESAPAMENT IPE & TUNING AUTOPentru orice intrebari legate de esapamente performante si tuning va rugam sa contactati consilierii PitCar. Acestia vor fi bucurosi sa va asiste cu selectia si procurarea pieselor necesare pentru obtinerea rezultatelor dorite.

Oferta de pret defalcata in piese si manopera este prezentata in format elecronic si trimisa pe email sau WhatsApp pentru aprobarea dvs.

Deoarece piesele iPE provin din Taiwan, acestea se pot comanda numai dupa achitarea integrala a acestora plus transport si taxe vamale.
[Vezi politica noastră de PRETURI TUNING AUTO, 100% transparentă!]

3. De ce TUNING SISTEM EVACUARE CU ESAPAMENT IPE Pitcar este recomandat in Bucuresti, sector2?

Allen, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"Excellent place to trust your high end cars with. They do fantastic work, quick, efficient. Staff is super friendly as well. (1 februarie 2021,", prin Google)

[Peste 1.500 de aprecieri recomanda TUNING SISTEM EVACUARE CU ESAPAMENT IPE PITCAR]

4. Iata si de ce! Vezi cum lucreaza mecanicii auto PitCar, in serviciul TUNING SISTEM EVACUARE CU ESAPAMENT IPE!


5. ...IAR LOCUL DUMNEAVOASTRA DE TOP ESTE AICI!... CAT TIMP MASINA ESTE LA TUNING SISTEM EVACUARE CU ESAPAMENT IPE

PROGRAMEAZA-TE ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare