CHIP TUNING, RS TUNING, BPS TUNING, SOFT STAGE 1, RESOFTARE AUTO sector 2 BucurestiTuning STAGE 1 - Puterea motorului si cuplul de forta pot fi marite cu pana la 30% cu rezultate imediate in viteza maxima, demaraj, viteza de raspuns a motorului precum si o reducere de aproximativ 10% a consumului de combustibil.

ChipTuning se adreseaza vehiculelor cu motoare diesel sau benzina, turbo, supercharged, compressor fie turisme sau utilitare, SUV, agricole sau de constructii.

Pentru Tuning STAGE 2, 3 si 4 va rugam sa ne contactati pentru personalizarea serviciilor in functie de cerinte si vehicul.
Pitcar presteaza toate serviciile din gama TUNING AUTO, dintre care amintim in plus:
Tuning sistem evacuare cu esapament IPE, etc.
[+ alte recomandari in TUNING AUTO în București]

1. CHIP TUNING, RS TUNING, BPS TUNING, SOFT STAGE 1, RESOFTARE AUTO SECTOR 2 + TUNING AUTO

PitCar este dealer unic, autorizat pentru produsele Mcchip-dkr, Germania.

Prin ChipTuning puterea de rezerva a motorului este facuta disponibila prin optimizarea software a performantei motorului.
In urma tuning-ului nivelul de noxe emis de esapament ramane la fel (in tolerantele admisibile). iar in ceea ce priveste filtrul de particule, acesta isi pastreaza aceiasi functionalitate si durabilitate.

Interventia de reprogramare ECU dureaza intre 3 si 5 ore in functie de marca si modelul vehiculului.

Imediat dupa tuning, puterea motorului este marita. Pentru numeroase vehicule moderne puterea maxima este atinsa dupa 2-300 km de rulaj, timp in care ECU invata sa proceseze noii parametri.
[Detalii despre TUNING AUTO IN SECTOR 2]

[+9 imagini]

2. PREȚURI CHIP TUNING, RS TUNING, BPS TUNING, SOFT STAGE 1, RESOFTARE AUTO & TUNING AUTOVa rugam sa contactati consilierii PitCar pentru orice informatii cu privire la tuning.

Acestia vor pregati o oferta de pret in conformitate cu solicitarile dumneavoastra prezentata in format elecronic si trimisa pe email sau WhatsApp.
[Vezi politica noastră de PRETURI TUNING AUTO, 100% transparentă!]

3. De ce CHIP TUNING, RS TUNING, BPS TUNING, SOFT STAGE 1, RESOFTARE AUTO Pitcar este recomandat in Bucuresti, sector2?

Cazachevici Adrian, Client PitCar (verificat)
    Mulțumim pentru aprecierea de

"Very polite, comfortable and professional.I am a mechanical engineer and I can really appreciate this issue... (7 aprilie 2021,", prin Google)

[Peste 1.500 de aprecieri recomanda CHIP TUNING, RS TUNING, BPS TUNING, SOFT STAGE 1, RESOFTARE AUTO PITCAR]

4. Iata si de ce! Vezi cum lucreaza mecanicii auto PitCar, in serviciul CHIP TUNING_RS TUNING_BPS TUNING_SOFT STAGE 1_RESOFTARE AUTO!


5. ...IAR LOCUL DUMNEAVOASTRA DE TOP ESTE AICI!... CAT TIMP MASINA ESTE LA CHIP TUNING, RS TUNING, BPS TUNING, SOFT STAGE 1, RESOFTARE AUTO

PROGRAMEAZA-TE ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-16:00.
**Clientii inregistrati deja in sistem cu numarul de inmatriculare, beneficiaza de oferta -10%!
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare